
06 April 2021
Jeanne e Matteo: a Love Story
Hanno ritrovato insieme il sapore della vita, quello vero. Ci hanno raccontato il loro mondo, fatto di un cibo pieno di emozioni e attenzioni quotidiane.
Continue reading06 April 2021
Tutto quello che sapevi sulla carbonara (e sulla pasta) è falso, o quasi
La storia della pasta ha ammesso interpretazioni, varianti e fantasia: perché non dobbiamo considerarli errori
Continue reading19 February 2021
Plant-based burgers sprout in Italy.
Italy, the capital of pasta, pizza and dozens of other iconic regional dishes, has hit peak hamburger.
Continue reading13 February 2021
Le ragazze Miao, grandi organizzatrici di eventi.
Come una minoranza etnica festeggia il San Valentino più vecchio e famoso in Cina
Continue reading01 February 2021
"Brodo primordiale" (piacere)
Manifesto per la nobilitazione della pasta in brodo
Continue reading15 January 2021
Jeanne e Matteo: a Love Story
Hanno ritrovato insieme il sapore della vita, quello vero. Ci hanno raccontato il loro mondo, fatto di un cibo pieno di emozioni e attenzioni quotidiane.
Continue reading04 January 2021
Lockdown: a social life funeral
Ana Roš gives a full account of the last trying months in Slovenia, confident that when Hiša Franko reopens, it will be a better restaurant than before. Also thanks to local products that stand at the very core of her cuisine.
Continue reading31 December 2020
Un Tuorlo per due: Eugenio Boer e Carlotta Perilli.
Il racconto di come insieme hanno trasformato un ostacolo in opportunità, come abbinare il Wellington, quale sarà il futuro di bu:r a casa e non solo.
Continue reading30 December 2020
Koan: a radical new collaboration for Copenhagen.
We asked the chef to tell us a bit about his exciting new pop-up, what its future might be and the advantages of residing witihin Empirical.
Continue reading23 December 2020
Junky Bites Christmas Edition: il Panettone.
A Natale siamo tutti più buoni. Forse. Lo sarà anche il panettone del discount con più hype del momento?
Continue reading09 December 2020
Central - La revolucion agricola
La cucina del Central si fa avamposto di una rivoluzione agricola che vuole pagare tributo alla ricchezza rurale del Peru, alla sua biodiversità ed ai suoi 90 microclimi.
Continue reading09 December 2020
Beetroot or beaujolais? The intriguing veg wines of Twins Garden, Moscow
We asked the chefs to tell us about an unexplored world of vegetable wine, and let us in on a few of their latest inventions.
Continue reading09 December 2020
Fine dining craftsmanship: the imaginative and distinctive woodwork in Oaxen Krog.
Oaxen Krog, fine dining in the true sense of the word
Continue reading09 December 2020
Junky Bites: la guerra dei biscotti.
Lotta fra titani: Pan di stelle biscocrema vs Nutella biscuits.
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