
11 November 2022
Mirko Febbrile
L'ex chef di Braci ha condiviso il motivo per cui essere aperto sulla sua sessualità ed essere onesto con i suoi valori è stata una scelta importante, e come fare per sfidare l'attuale sistema di ristorazione guidato dal patriarcato
Continue reading22 June 2022
Interpreting Andean heritage at MIL
One of the most exciting dining experiences, all achieved without a hint of special effects or theatrical madness. It touches the human side of you, it calms the mind and excites feelings on another level.
Continue reading17 June 2022
Floriddia: Custodians of the Past
We talked with Rosario Floriddia, owner of the homonymous legendary Tuscan farm, about ancient grains, health, sustainability and landscape.
Continue reading23 May 2022
Flavio Viacava: Bees, Honey, Black and Gold
A day with Flavio Viacava at his Piccola Fattoria di Flavio, virtuous Tuscan farm between cows, ricotta, bees and honeys.
Continue reading14 February 2022
Chiara Pavan: The Meaning of Courage
A talk with the prodigious Veronese Chef who puts radical food sustainability at the core of her philosophy, using creativity to fight climate change.
Continue reading18 February 2021
Autentici contadini del mare: i pescatori di vongole di Venezia e Chioggia.
Sono i primi ad aver ricevuto la più importante certificazione di sostenibilità non solo in Italia, ma in tutto il bacino del Mediterraneo.
Continue reading